Hogyan találsz ide?

Ha foglalnál vagy már éppen le is foglaltad a szállásod a 4K Vendégházba, érdemes időt szakítanod arra, hogy a lenti részt elolvasd. Azért nem kell lemenned majd a térképről, de majdnem.
Megközelítés

Találj meg minket!

A 4K Vendégház a Tapolca és a Balaton között félúton fekvő Szent György-hegy tetején, a legfelső utcában található. A hegy déli oldalának egyik legmagasabb pontján vagyunk.

Ha autóval jössz

 

Parkolási lehetőség 2 autónak közvetlenül a ház előtt!

Budapest felől Székesfehérvár után közvetlenül hajts a 8-as útra! Itt egy négysávos autóúton haladhatsz egészen Veszprémig, ahol a veszprémi elkerülőn vedd az irányt Tapolca felé, a 77-es úton! Haladj át Tapolcán és a 2. körforgalomban menj Szigliget irányába! Az út átvisz a Hegymagas nevű községen. Ha meglátod a község végét jelző táblát, haladj még 300 métert és kanyarodj fel a Szent György-hegyre! Ezt az utat nehéz eltéveszteni, mert egy tucat borászat reklámtáblája van kint, ami mind felfelé mutat. A legelső elágazás a Kiss Pincészetnél lesz, itt fordulj balra a Lengyel-kápolna felé! A kápolnától tovább kell haladni egyenesen felfelé (a Nyári Pincészet tábla is erre mutat). Menj fel egészen a Nyári Pincéig, majd haladj tovább kb. 400 métert. Egy kisebb akácerdőt követően azonnal felbukkannak majd vendégházunk hófehér falai, nádteteje és a füvesített parkolónk.

Ha vonattal jössz

Csak túrakedvelőknek! A következő leírás kb. 40 perc sétát tartalmaz!

Szállj le Tapolcán! A vasútállomás melletti buszmegállóban rendszeresen járnak olyan távolsági buszok, amelyek a hegy lábától pár percre tesznek le. Keresd azt a buszt, ami elvisz a Hegymagas – templom buszmegállóig! Ha leszálltál, sétálj tovább 300 métert egyenesen az autóút mentén, majd kanyarodj fel balra a Szent György-hegyre! Az út egy tucat borászat reklámtáblájával van ellátva, könnyedén meg fogod találni. Kövesd az út vonalát egészen a Kiss Pincészetig! Ez az első elágazás, ahol balra kell fordulnod, a Lengyel-kápolna felé. A kápolnától haladj egyenesen felfelé a Nyári Pincéig (tábla jelzi), majd sétálj tovább még 400 métert. Egy kisebb akácerdőt követően azonnal felbukkannak vendégházunk hófehér falai, nádteteje és a füvesített parkolónk.

Címünk

8284 Kisapáti

Hrsz. 1049

Szent György-hegy

 

Kapcsolat

 

Telefon: +36 20 / 610 1024

E-mail: 4kvendeghaz@gmail.com

Kérdésed van? Keress fel minket bizalommal a fenti elérhetőségeink egyikén!